Bejelentkezés

Fontos!

Házhoz-szállítás

Csomagját kérheti házhoz szállítva, így a megrendelt terméket bármely címre, Magyarország teljes területén kiszállítjuk. A kézbesítés munkanapokon 08:00 és 17:00 között történik.
A megrendelés alkalmával a szállítási módoknál válassza a „kiszállítás” opciót.

Postán maradó csomag (maximum 30 kg-os csomag esetében választható):
Csomagját kérheti a helyi postahivatal címére, így a posta nem kísérli meg a csomag kiszállítását, ellenben értesítőt küld e-mailben vagy SMS-ben (szükséges megadni legalább az egyik elérhetőséget), hogy a csomag megérkezett és átvehető. Ezt követően a csomagok 5 munkanapig vehetőek át. A lejárati idő előtt 2 nappal a posta a megadott elérhetőségére egy emlékeztető üzenetet küld.
A webáruházban történő megrendelés alkalmával, amennyiben ezt az áruátvételi módot kívánja igénybe venni, úgy kérjük, válassza a kiszállítás opciót, és a megjegyzésbe szíveskedjen beírni, hogy „postán maradó”! A szállítási címet ettől függetlenül szükséges megadni, mivel a szállítási cím alapján illetékes postahivatalhoz kerül leszállításra a csomag.

Csomagautomatára, Mol vagy Coop postapontra címzés

(Ez a szállítási mód maximum 20 kg-os kézbesítendő csomag esetében választható):
Csomagját kérheti csomagautomatához, MOL töltőállomásra és Coop postapontra.A legtöbb csomagautomata és PostaPont 24 órás és 12 órás nyitva tartással rendelkezik,Magyarország több mint 2700 pontján kényelmesen átveheti csomagját, azáltal hogy Ön kedvére beütemezheti és szokásos útvonalába illesztheti az áru átvételét. Csomagautomatára és PostaPontra való kézbesítés esetén a címzett elektronikus értesítést (e-mailt vagy sms-t) kap a csomag érkezéséről, amennyiben az elérhetőségét megadta. Ezt követően a csomagok 5 munkanapon keresztül vehetők át. A lejárati idő előtt két nappal a címzett részére ismételt elektronikus értesítést küld a Posta.

A csomagautomatán keresztüli rendelés átvétele:
SMS-ben és e-mailben értesítjük arról, hogy megérkezett a csomagja és megküldjük az átvételi kódját. Az automata érintőképernyőjén megadja a kapott kódot és telefonszámát, és már ki is nyitotta a megrendelését tartalmazó rekeszt. Ha csomagját árufizetéssel (utánvételesen) adta fel, az automata bankkártya terminálján tudja rendezni az áru összegét. A rekesz a bankkártyás fizetés után nyílik.

A választható csomagautomata átvételi pontokat a következő linken tekintheti meg:
https://www.posta.hu/static/internet/download/Csomagatado_pontok.pdf

A választható postapontokat a következő linkre kattintva tekintheti meg:
https://www.posta.hu/szolgaltataskereso

Amennyiben csomagautomatára, Mol vagy Coop postapontra címezve kéri a csomag átvételét, úgy a webáruházban történő megrendelés alkalmával a választható szállítási módoknál válassza a "Csomagautomatához, Mol vagy Coop postaponthoz szállítás" opciót és a megjegyzésben szíveskedjen a választott postapont címét megadni.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése